ЗА НАС

Салони Magic са вече с 12 годишна история. Нашите обекти са разположени в два от най-престижните търговски центрове в София – Paradise center и София Ринг мол. Нашият екип ще се погрижи да се почувствате релаксирани и обгрижени след стреса от натовареното ни ежедневие.
В Салони Magic се работи с най-добрите професионални марки. При нас ще намерите продукти на Kerastase, Goldwell, Paul Mitchell, Alterna и още много световно известни брандове. За улеснение на нашите клиенти всички продукти могат да бъдат закупени от нашият онлайн магазин Beautymall.bg
Нашите козметични кабини са оборудвани с последно поколение козметична апаратура и предлагаме богата гама от процедури както за лице така и за тяло. Нашите козметолози са добре обучени и непрекъснато усъвършенстват своите познания в бюти сферата. Фризьорите в Салони Magic са отлични професионалисти, които с радост ще Ви консултират и обслужат. Продуктите с които работим са на марките Kerastase, Goldwell, Organic, Inoa И не на последно място в Салони Magic може да се възползвате от маникюр и педикюр. За Вас специално сме подбрали марки като Shellac и Bluesky.

А за тези, които желаят да имат бронзов загар през цялата година е на разположение солариум турбо Hapro Luxura

Желаем Ви приятно прекарване в нашите салони!