МАНИКЮР И ПЕДИКЮР

МАНИКЮР И ПЕДИКЮР

Салонът работи с марките ORLY, CND, OPY
ORLY е име легенда в продуктите за маникюр и педикюр. Основател на компанията е Джеф Пинк през 1975 година. ORLY е базирана в Лос Анжелис, Калифорния. С името на ORLY е свързана и историята за създаването на легендарния „Френски Маникюр”. Този вечен моден вид в маникюра е създаден и патентован от Джеф Пинк през 1976 година.
Когато Джеф Пинк основава ORLY през 1975 година, той е мотивиран от проста идея: да подобри грижата за ноктите. Създавайки продукти не само да направи ноктите красиви, но да бъдат здрави и възстановени, ORLY предопредели начина по който жените да се чувстват по-добре. В наши дни са създадени повече от 26 продукта за третиране на ноктите и след създаването на над 150 цвята, ORLY разработи цялостна линия продукти включваща основи за лак, топ лакове, заздравители, бързо съхнещи съставки, продукти за грижа за кутикулите, лакове, лакочистители и аксесоари. За повече от 35 години в над 70 страни, продуктите на ORLY са избор на маникюристите и крайните клиенти като най-добра грижа за естествените нокти.Фирмата многократно е награждавана с престижната награда ABBIES (избора на професионалистите) за своите продукти и иновации.
Винаги пионер в продуктите си, ORLY също така преоткри и начина за нанасяне на тези превъзходни продукти. Взимайки съвети от професионалистите, ORLY представи през 2002 година спечелилата награда и патентована капачка Gripper Gap™. Фирмата ORLY постоянно е награждавана като лидер в индустрията за продукти за маникюр и педикюр. Това признание на усилията на ORLY ще продължи и в бъдеще поради прогресивните концепции в производството на продукти за ръце, крака и тяло. Продуктите на ORLY въплъщават наследството от качество и страст, които се продават в над 70 страни по света.

SHELLAC е революционна, UV3 технология, която комбинира удобството на лака и трайността на гела. Истинска иновация без износване и драскотини, гарантираща великолепен блясък и неизбледняващ цвят дни наред.