ФРИЗЬОРСКИ УСЛУГИ

ФРИЗЬОРСКИ УСЛУГИ

Коафьорите в студио за красота Mаgic са високо квалифицирани специалисти доказали своите умения. Салонът работи с висококачествените продукти на марките Goldwell, Organic color, Label M.
Goldwell отделя много голяма част от приходите си за въвеждането и патентоването на нови и модерни технологии, разработени в собствените им лаборатории: Q-ензим, Flex-Shine, Y-Shine, Nano технологии – това са само част от модерните методи които се прилагат при разработката на продуктите. Съчетанието между продукти, щадящи косата и същевременно изключителния и дълготраен ефект, постигнат с тях, гарантира резултатите, които вие очаквате.
Продуктите на Goldwell включват – ниско амонячна боя, безамонячна боя, възстановяващи и стилизиращи продукти и лечебни продукти. Перманентна боя за коса Topchic – с нея се постигат перфектни цветове за вашата коса. Ще задоволи и най-високите изисквания – брилянтни цветове, пълно покритие на сивите коси, съчетание с грижа за косата и устойчивост на цвета, система за изравняване на цвета, ко-ензимна технология предпазваща структурата на косата, невероятно усещане за мекота.
Organic Color Systems е висок клас английски бранд за коса, с гама от дълготрайни цветове, които съдържат органични екстракти и натурални съставки със сертификат за доказано качество . С боята за коса Organic можете да постигнете както изключителни естествени тонове, така и впечатляващи модерни цветове.Тази боя съдържа 95% органични съставки сред които есенциални масла и екстракти, без абсоолютно никакво съдържание на амоняк. Благодарение на това при боядисване с Organic Color Systems не се наблюдава никакво увреждане в структурата на косата, тъй като след боядисване косата възвръща естествените си нива на влага и протеини .
Боята Organic Color Systems НЕ съдържа амоняк !